“Зірка” та “Олександрія” вилетіли з Кубка України

© ФК "Зірка"

Учора, 26 вересня, відбулись матчі 1/16 фіналу Кубка України. Зокрема, кропивницька “Зірка” вдома приймала донецький “Олімпік”. Основний час закінчився нічиєю – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті кропивничани поступилися – 4:5. Також свою гру зіграла “Олександрія”, яка на виїзді розгромно програла “Чорноморцю” з рахунком 3:0.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Матч у Кропивницькому вийшов досить напружений, з великою кількістю боротьби на футбольному полі, пише “Футбол 24“. “Олімпік” вийшов вперед під завісу першого тайму. Дебютний гол у складі донецького клубу оформив Політило.

Відновити паритет у зустрічі “Зірці” вдалось на 87-й хвилині поєдинку. Господарі заробили одинадцятиметровий удар, який успішно реалізував Кондраков. У екстра-таймах команди не змогли виявити сильнішого і справа дійшла до серії пенальті, де “Олімпіку” вдалось переграти “Зірку”.

А в Одесі “моряки” розгромили олександрійців. Господарі відкрили рахунок наприкінці першого тайму. Відзначився Чорній з пенальті. Подвоїв перевагу одеситів Коваль, відзначившись на 74-й хвилині, а довів рахунок до розгромного все той же Чорній, який оформив дубль на 83-й хвилині зустрічі. У підсумку 3:0 – “Чорноморець” громить “Олександрію” та проходить у 1/8 фіналу Кубка України.

Відеоогляд гри можна переглянути за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар