Кропивницький БК “Золотой Век” вводить продаж квитків на домашні матчі

Із сезону 2018/2019 років баскетбольний клуб “Золотой Век” вводить продаж квитків на домашні ігри. Відтак, вхід на матчі «золотих» у новому сезоні становитиме 20 гривень за місце на трибуні та 15 гривень – місце на балконі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт БК “Золотой Век”.

Централізований продаж квитків вводиться за рекомендацією Федерації баскетболу України.

“Наразі положення не зобов’язує клуби Вищої ліги будь-що запровадити платну квиткову систему для вболівальників уже з наступного чемпіонату. Адже для того, щоб створити такий механізм, потрібен час. Однак президент ФБУ Михайло Бродський наполягає на тому, що таку систему потрібно ввести якнайшвидше. Для справжнього любителя баскетболу 20 гривень – не такі великі кошти. А клубу вони однозначно підуть на користь. Тим паче, якщо враховувати специфіку нашого залу, то частина білетів (місця на балконі) коштуватиме лише 10 грн. Наразі ми працюємо над створенням квитків і абонементів для вболівальників, а також мережі їхньої реалізації. І вже з чемпіонату 2018/2019 років у тестовому режимі запустимо квиткову систему в роботу”, – пояснила директор БК “Золотой Век” Людмила Сиділо.

Придбати квитки та абонементи на ігри “золотих” можна буде придбати біля входу в зал факультету ФФВ ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Нагадаємо, БК “Золотой Век” посів шосте місце у баскетбольній Вищий лізі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар