Матч “Зірка” – “Кобра” сьогодні не відбудеться

Матч 5-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги між кропивницькою “Зіркою” та харківською “Коброю”, який мав відбутися сьогодні, 18 серпня, відмінено. Команда із Харкова не прибуде на цей поєдинок.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

На адресу ФК «Зірка» надійшов лист від Професіональної футбольної ліги України. В ньому повідомляється, що команда «Кобра» Харків до Кропивницького не прибуде.

Таким чином, «Зірка» наступний свій матч проведе вже в Кубку України 22 серпня в Кременчуці проти «Кременя». Початок о 17:00.

Як повідомляє UA-Футбол, “Кобру” найближчим часом можуть зняти із чемпіонату. У зв’язку з неприїздом харків’ян до Кропивницького керівництво ліги передасть відповідні документи в КДК ФФУ. Рішення про зняття команди буде прийнято відповідно до Дисциплінарних правил ФФУ та Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд ПФЛ.

Виконавчий директор ФК “Зірка” Андрій Перевозник прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook:

“Кіна не буде”. ПФЛ листом офіційно повідомило ФК “Зірка” про те, що команда “Кобра” Харків на матч 5-го туру не прибуде. Особисто мені дуже шкода, що історія “Геліоса” саме так закінчується. 15 років клуб грав на професійній арені, 13 років клуб був твердим середнячком першої ліги… Очевидно, все-таки треба було вчинити як криворізький “Гірник” – зробили паузу, команда грала в аматорах, діти грали… І через 2 роки клуб повернувся. А так відразу згадав шепетівський “Темп”, який закінчив кам’янець-подільської “Ратушею”… Потрібно чітко розуміти: футбол – гра не для бідних. А професійний – він дуже дорогий футбол. На будь-якому рівні. Може все-таки потрібно звернути увагу на цей професійний футбол, і надавати йому хоч якусь підтримку? Причому не порадами – порадників у нас завжди в надлишку. А так футбол в клубах України у 90% тримається на ентузіазмі та грошах однієї людини, яка і підтримує цей клуб. Може, все-таки, клуби треба підтримувати, як писали київські фани на банері, “не тільки по четвергах”?”.

Нагадаємо, “Зірка” після 4-х турів Першої ліги поки не має у своєму активі жодного очка і займає останню сходинку турнірної таблиці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар