Двоє кропивницьких спецпризначенців стали кандидатами в майстри спорту

Військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення продовжують підвищувати власні спортивні показники. Тринадцять бійців виконали чергові нормативи з жиму лежачи. Двоє військовослужбовців виконали норматив кандидата в майстри спорту України (КМСУ), семеро – норматив 3 спортивного розряду та троє – 2 розряду.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт 3-го полку.

Ці нормативи вони виконали під час турніру пам’яті Ярослава Шимчика, бійця 3-го полку, який загинув при виконанні бойового завдання на сході країни. Турнір нещодавно відбувся на території 3-го ОП СпП.

Днями до 3-го ОП СпП завітав президент федерації бодібілдінгу та фітнесу в Кіровоградській області Василь Яременко, який вручив посвідчення про виконання спортивних розрядів військовослужбовцям.

“У 3-му полку спецпризначення велику увагу приділяють спорту, адже готовність військовослужбовців в будь-який момент виконувати поставлену задачу, окрім спеціальної підготовки, залежить і від фізичної вправності та витривалості, а це, серед іншого, досягається регулярними заняттями спортом”, – говорить начальник фізичної підготовки та спорту 3-го ОП СпП з позивним Алі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар