Сьогодні кропивницька “Зірка” зіграє проти “Шахтаря”: цифри та факти

Сьогодні, 25 лютого, у рамках 21 туру УПЛ кропивницька “Зірка” зіграє у Харкові проти “Шахтаря”. Можливою перевагою “зіркових” у матчі з “Шахтарем” буде те, що напередодні донеччани зіграли напружений поєдинок у Лізі Чемпіонів проти “Роми”. Після емоційної і фізично важкої гри підопічні Фонсеки можуть не повністю відновитися і у кропивничан будуть шанси вирвати перемогу.

Про це йдеться на сайті ua-football.com, повідомляє Перша електронна газета.

“Гірники” вже показали, що знаходяться в хорошому стані, дві перемоги в двох стартових офіційних матчах 2018-го року роблять безумовним фаворитом поєдинку з “Зіркою” саме “Шахтар”. Підопічні Монарьова у 20-му турі поступилися іншій команді з Донбасу – “Маріуполю”. І тепер “червоно-жовтим” і нічого іншого не залишається, як реабілітуватися за ту невдачу в матчі з лідером чемпіонату.

Шахтар - Зірка. Прогноз і анонс на матч - изображение 1Українська Прем’єр-ліга. 21-й турШахтар - Зірка. Прогноз і анонс на матч - изображение 2

25 лютого. Харків. ОСК “Металіст”

“Шахтар” (Донецьк) 17:00 “Зірка” (Кропивницький)

Телетрансляція – канал Футбол 1

Котирування букмекерів: 1,10 – 5,25 – 11,50

Арбітри

Головний арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Асистенти: Володимир Висоцький (Запоріжжя), Семен Шлончак (Черкаси)
4-й арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Травми
Сергій Кривцов
Максим Малишев
Олексій Збунь
Арман Оганесян
Дискваліфікації
Ярослав Ракицкий немає

Цифри і факти

  • Останній матч між “Шахтарем” і “Зіркою” закінчився перемогою донеччан 4:2.
  • Зустрічі суперників по 21-го туру зазвичай результативні і видовищні, в середньому команди забивають три м’ячі за гру.
  • У шести іграх поспіль “гірники” обіграли “червоно-жовтих” (чотири перемоги з великим рахунком), останній раз не програти “Зірка” змогла в 2000-му році, коли в чвертьфіналі Кубка України в серії пенальті кропивничани обіграли донеччан 6:5 (основний час закінчився внічию 0:0).
  • “Зірка” всього один раз раніше обігравала “Шахтар” в чемпіонатах України – в 1999-му році кропивничани святкували успіх з рахунком 2:1. Перемога та була гостьовою.
  • У Прем’єр-лізі 2017/18 останній раз “Зірка” перемагала в грі зі “Сталлю” 1:0 (в грудні минулого року).
  • У цьому сезоні у підопічних Монарьова в гостях тільки одна перемога – все та ж “Сталь” поступилася “Зірці” 0:1.
  • “Шахтар” має найсильнішу атаку в УПЛ – 43 забитих м’ячі, “Зірка” забила найменше в чемпіонаті – 13 голів (також як і “Карпати”).
Статистика

“Шахтар” – “Зірка”

Всього зіграли між собою 16 матчу: +13 = 2 -1. Загальний рахунок 36:12.

Орієнтовні склади

Можна очікувати, що після гри з “Ромою” у “Шахтаря” будуть зміни в стартовому складі, зокрема в центрі оборони зіграють Хочолава і Ордець, є висока ймовірність, що дебютує в УПЛ бразилець Додо. Зліва зіграє Ісмаїлі. За центр поля повинні відповідати Степаненко і Коваленко, а атакуючу лінію сформують Дентіньо, Патрік і Тайсон, на вістрі зіграє Феррейра.

“Шахтар”: Пятов – Ісмаїлі, Хочолава, Ордець, Додо – Степаненко, Коваленко – Дентіньо, Патрік, Тайсон – Феррейра.

У воротах у “Зірки” напевно зіграє Євген Паст, а в центрі захисту – Тарасюк, Братков і Цюпа. Фланги під свій контроль візьмуть Чічіков і Веремєєв, в центрі поля будуть діяти Гедж, Драченко і Загальский. Атакувати повинні Білоног і Прядун.

“Зірка”: Паст – Тарасюк, Братков, Цюпа – Чичиков, Гедже, Драченко, Загальский, Веремєєв – Білоног, Прядун.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар