Кропивницька “Зірка” вийшла з відпустки

15.10.2017 кропивницька Зірка перед матчем з Карпатами

Учора, 15 січня, у футболістів та тренерів першої команди “Зірки” завершилась відпустка. Також гравці провели перше тренування на полі зі штучним покриттям.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Окрім бігових вправ, футболісти зіграли в квадрат, а потім провели двосторонній міні-матч з маленькими воротами, котрі ніхто з голкіперів не захищав. Ця дружня дуель завершилась з рахунком 3:1 на користь футболістів у червоних футболках.

Читайте також: Найкращі сейви воротаря кропивницької “Зірки” у першій частині УПЛ (ВІДЕО)

Відзначимо, що цим тренувальним заняттям у “Зірки” розпочався перший навчально-тренувальний збір у 2018 році. Він триватиме до 21 січня, і в цей день, о 16:00 у підопічних Романа Монарьова запланована контрольна гра з молодіжним складом кропивницької “Зірки”. Цей поєдинок відбудеться на тому ж таки полі зі штучним покриттям.

Нагадаємо, футбольний клуб “Зірка” розірвав контракт із півзахисником Марком Кастельсом Ортегою за обопільною згодою сторін. Іспанський хавбек приєднався до команди у липні минулого року.

Також французький легіонер кропивницької “Зірки” Сесе-Франк Пепе відбув на оглядини у розташування московського ПФК ЦСКА.  21-річний центрбек приєднався до складу ЦСКА на іспанських зборах у Кампоаморе.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар