Маленькі кропивницькі гімнастки завоювали в Угорщині 4 медалі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом двох днів в Угорщині проходив 8-й Міжнародний турнір з художньої гімнастики, де взяли участь кропивницькі спортсменки. Чотири медалі різного ґатунку завоювали вихованки комплексної ДЮСШ №3 на чолі з тренером Анастасією Мельник.

Повідомляє сайт облради.

Серед понад 380 грацій із 19 країн, двом кропивничанкам вдалося набрати одні з найвищих оцінок у багатоборстві за сумою вправ зі стрічкою, булавами, м’ячем, обручем і вільних вправах.

Дарія Савенко серед гімнасток 2008 р.н. стала чемпіонкою, а Дарія Галишина у молодшій віковій групі 2010 р.н. посіла друге місце. Успішним виступом відзначилася наші гімнастки Марія Горова, яка здобула “срібло” та Єва Кишлян – “бронзу” у вправі з м’ячем.

Анна Присяч показала сьомий результат з обручем.

Свою відзнаку отримала і тренер спортсменок Анастасія Мельник, яку нагородили медаллю за перемогу її підопічної у багатоборстві.

Нагадаємо, із 24 по 26 листопада у Сент-Етьєні (Франція) відбувся молодіжний чемпіонат Європи зі скелелазіння. Учень комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 міської ради Кропивницького Ярослав Ткач переміг у змаганнях на швидкість, а в комбінованому заліку посів сьоме місце.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар