П’ятеро гравців кропивницької “Зірки” потрапили в символічні збірні туру

Ішем Ель Амдауї та Максим Прядун - автори забитих голів у ворота "Зорі"

За підсумками матчу шостого туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» вдома перемогла луганську «Зорю» з рахунком 2:1, одразу 5 гравців нашої команди потрапили до символічних збірних туру за версією провідних спортивних інтернет-видань. Крім того, кілька ресурсів тренером туру назвали наставника кропивничан Романа Монарьова.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби “Зірки”.

Сайт «ua-football.com» до своєї символічної збірної включив Тараса Качарабу та Ішема Ель Амдауї. Журналісти цього інтернет-порталу відзначають, що в середині першого тайму матчу «Зірка» – «Зоря» при рахунку 1:1 Владислав Калітвінцев вивів на побачення з Пастом бразильського форварда Іурі. Той на мить зупинився, щоб вирішити як пробити по воротах, і цього вистачило Тарасу Качарабі, щоб у підкаті відвести загрозу від своїх воріт. Головна проблема Качараби – нестабільність. В окремих матчах він припускається помилок, які обходяться для його команди занадто дорого. Однак у грі з бронзовим призером минулого чемпіонату захисник зіграв бездоганно, що дозволило «Зірці» відсвяткувати першу перемогу в сезоні 2017/18.

Ішем Ель Амдауї бореться із захисниками “Зорі”

Щодо Ішема Ель Амдауї кореспонденти цього інтернет-видання зазначають, що трибуни кропивницького стадіону оплесками проводжали форварда «Зірки» на 72-й хвилині, коли він залишав поле після заміни. Француз у першому ж матчі за нову команду зробив усе для того, щоб завоювати прихильність місцевої публіки. Ель Амдауї забив м’яч «Зорі» важким з точки зору технічного виконання ударом і постійно тримав у напрузі захист луганської команди, що в решті-решт допомогло «Зірці» здобути три очки.

Інтернет-портал «football.ua» до своєї символічної одинадцятки включив Максима Драченка та Ігоря Загальського. Колеги з цього сайту відзначають, що Драченко з партнерами по півзахисту впевнено виграв середину поля в луганчан, забезпечивши можливість розвивати атаки футболістам передньої лінії. Багато чорнової, непомітної роботи виконав Максим, плюс пробив зі штрафного удару, після якого на добиванні зіграв Прядун. Про Ігоря Загальського журналісти говорять, що він робив усе те, що й повинен робити центральний атакуючий півзахисник – вів атакуючу гру своєї команди, допомагав опорникам в оборонній роботі. Зараз лишається тільки згадувати, як добре в минулому сезоні виглядала зв’язка Загальського й Сітало. Але перший матч нового нападника кропивничан Амдауї обіцяє нам, що з часом в «Зірці» виникне ще один цікавий атакуючий дует.

Ігор Загальський у матчі проти “Зорі”

Максим Драченко та Ішем Ель Амдауї потрапили до символічної збірної туру за версією інтернет-видання «sportarena.com». Журналісти цього сайту зазначають, що перемога кропивничан над «Зорею» кувалася в центрі поля, де зв’язка півзахисників «Зірки» здорово протистояла більш статусним суперникам. Відзначаємо Драченка, котрий продуктивно відпрацював на своїй позиції й регулярно починав атаки після відбору. Особливий плюс – той потужний штрафний від Максима, після якого в штрафному майданчику луганчан виникла «пожежа», котрою скористався Прядун, забивши де-факто переможний другий м’яч. Непоганий дебют Ішема Ель Амдауї відзначають кореспонденти цього інтернет-порталу, хоча він, це помітно, ще не досяг свого піка форми й зіграності з одноклубниками. З перших хвилин француз проявив такі свої якості, як техніка, вміння атакувати під щільною опікою. Зрівняв рахунок у найважливіший момент і допрацював відведений тренером час, намагаючись бути корисним команді й комбінувати.

Максим Прядун наносить гольовий удар

А от інтернет-видання «footboom.com» до своєї одинадцятки включило Максима Прядуна. Колеги з цього сайту відзначають, що Максим у парі з Ель Амдауї оживив атаку «Зірки» до максимуму, десь навіть заганявши захисників луганської «Зорі». Завдяки наполегливості та цілеспрямованості йому вдалося і голом відмітитися, в тому моменті, де ніхто цього не очікував: у боротьбі з Василем Приймою відтягнутий форвард опинився першим і «засунув» м’яч у ворота Шевченка. Десяти хвилинами раніше він також нав’язав боротьбу захиснику суперників, котрий скинув м’яч точно під удар Ель Амдауї, який ефектно забив свій перший м’яч у дебютному матчі.

Наставника кропивницької «Зірки» Романа Монарьова кращим тренером туру назвали інтернет-портали «sportarena.com» та «footboom.com». Журналісти з першого видання зазначають, що декілька важливих перестановок, тактика з максимально сконцентрованим оборонним блоком і рухливою атакою – сама побудова гри Монарьова виявилась дуже правильною і допомогла перемогти «Зорю». До того ж, кропивницька команда виявилась готовою переломити хід гри, коли це було потрібно, тож відзначаємо тренера, в тому числі й за морально-вольові якості, котрі були привиті колективу. Важлива перемога над луганчанами виявилось і видовищною, і вольовою, і бойовою – і першою в сезоні.

Кореспонденти інтернет-ресурсу «footboom.com» зазначають, що наставник кропивницького клубу, можна сміливо сказати, вгадав повністю зі складом на гру проти «Зорі». Він не побоявся довірити місце в атаці новачку Ель Амдауї, котрий ще в першому таймі відплатив за довіру голом, зрівнявши рахунок. Також не можна не похвалити його за мотивацію гравців, котрі весь матч носились і бились за кожен м’яч, настільки, що аж у кінці гри у багатьох почало зводити м’язи. Не можна не відмітити й тактичні замисли спеціаліста, котрі принесли свої плоди у вигляді першої перемоги. Упевнена гра в обороні й грамотні контратаки зіграли, а Монарьов з посмішкою на обличчі залишав поле в Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар