Кропивницька “Зірка” зіграє проти “Динамо” за пустих трибун і не на “Олімпійському”

Есеола активно бореться проти захисників київського "Динамо" / 12.03.2017 поєдинок у Кропивницькому

Матч 5-го туру української Перм’єр-ліги між київським “Динамо” та кропивницькою “Зіркою” відбудеться без глядачів і ймовірніше за все не на стадіоні “Олімпійський”, як планувалося раніше.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на sportarena і dynamo.kiev.ua.

Зокрема, як пише sportarena, 11 серпня “Зірка” на виїзді зіграє проти динамівців при порожніх трибунах через поведінку вболівальників під час матчу за Суперкубок України з “Шахтарем”. Таким було рішення Контрольно-дисциплінарного комітету.

Ще одну домашню гру чемпіонату кияни умовно проведуть без глядачів. Також “Динамо” має виплатити штраф у розмірі 115 тисяч гривень.

Глава КДК ФФУ Андрій Шумілов зазначив, що комітет кваліфікував поведінку фанатів київської команди як дуже серйозні порушення. Особливо на суворість покарання вплинуло розміщення уболівальниками на трибуні символіки кельтського хреста, яку не можна використовувати на стадіонах.

Також по ходу гри з фан-сектора “Динамо” на поле кілька разів полетіли фаєри, через що суддя матчу Костянтин Труханов зупиняв гру.

Крім того, як пише dynamo.kiev.ua, матч між “Зіркою” та “Динамо”, який планували провести на столичному НСК «Олімпійський», може відбутися на іншому стадіоні.

НСК «Олімпійський»

Причиною тому стали фінансові проблеми «Олімпійського», які, судячи з усього, вийшли на новий рівень. Так, минулого тижня спорткомплекс через величезні заборгованості був повністю відключений від електропостачання на дві доби. В результаті, станом на поточний момент немає ніяких гарантій, що «Олімпійський» зможе взяти на себе проведення майбутнього матчу.

З огляду на цю обставину, висока ймовірність, що в підсумку дана зустріч буде проведена на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Нагадаємо, крайня зустріч кропивничан проти киян, яка відбулася 12 березня у рамках 21 туру Ліги Парі-Матч, завершилася перемогою “Зірки” з рахунком 2:0.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар