Кропивницька “Зірка” підписала ще двох гравців

Черговими новачками у складі кропивницької «Зірки» в літнє міжсезоння стали молодий 22-річний захисник Тарас Качараба та 24-річний нападник, вихованець академії київського «Динамо» Вячеслав Панфілов.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі клубу.

Тарас є вихованцем львівської команди «УФК-Карпати», звідки в 2012 році перебрався до «Шахтаря». Грав за «Шахтар-3» та молодіжний склад донеччан. У 2014 році був орендований ужгородською «Говерлою». Останній сезон провів у складі «Шахтаря» U-21.

Права на Тараса Качарабу належать донецькому «Шахтарю», тож в «Зірці» Тарас буде виступати на умовах оренди, термін якої розрахований на 1 рік.

У свою чергу, Вячеслав Панфілов пройшов крізь усю структуру столичного клубу, крім першої команди. Також виступав у складі ужгородської «Говерли» та рівненського «Вереса». Крім того в його активі чотири поєдинки у футболці збірної України U-18.

Нагадаємо, кропивницька “Зірка” заявилася на сезон 2017/18 років. Заявка по списку А й по списку Б налічує 48 футболістів на всі три команди. Також вже заявлені перші новачки команди: вірменин Арман Оганесян і француз Арно Гедж.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар