У Кропивницькому відбувся баскетбольний турнір пам’яті Олександра Рітера

Фото: ФБКО

Минулими вихідними в СК «Зірочка» відбувся турнір з баскетболу серед юнацьких команд 2003-2004 р.н. та 2007-2008 р.н. пам’яті кіровоградського тренера Олександра Володимировича Рітера. Звітні змагання стали черговим етапом перегляду перспективних дітей та формування команд для подальших виступів у чемпіонаті ВЮБЛ та регіональних першостях.


Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ФБКО.

Учасниками чемпіонату стали представники 9 юнацьких колективів: п’ять команд хлопців 2003-2004 р.н. та чотири команди 2007-2008 р.н. Зазначимо, вихованці ДЮСШ №4 (тренер Андрій Бабенко) не знали собі рівних у молодшій віковій групі (2007-2008 р.н.). Перегравши однолітків із «Черкаських Мавп», кропивничани у підсумку вибороли на турнірі перше місце.

По завершенні турніру всі юнаки отримали від обласної федерації пам’ятні дипломи, медалі та кубки, а також цінні подарунки від представників Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Довідка:

За понад 20-річну тренерську діяльність Олександр Володимирович Рітер підготував багато поколінь талановитих баскетболістів. Зокрема, він виховав ЗМС, члена збірної СРСР Валентину Назаренко-Кулам, баскетболіста петербурзького «Спартака», кандидата в збірну СРСР Ігоря Бикова, гравців київського «Будівельника» Анатолія Шалогова та Аліка Глейзера, МС СРСР Володимира Новиченка, тренера мінського «РТІ» Володимира Колоса, членів збірної України серед дівчат Таю Коноваленко і Марію Дуванську та багато інших.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар