У Кропивницькому підбили підсумки обласного чемпіонату з футзалу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому відбулось урочисте нагородження спортсменів дев’ятого чемпіонату з футзалу. У змаганнях брали участь близько 20 команд з Кіровоградської області, які боролись за перші місця в шести лігах.

У п’ятій лізі перше місце виборов футбольний клуб «Долинська». Але кращим бомбардиром змагань визнали гравця ФК «Скіф» Гончара Олега, який забив 52 голи під час змагань.

У четвертій лізі найкращими було визнано гравців футбольного клубу «Енергоспорт». Вони під час всього сезону забили 114 м’ячів. Кращим бомбардиром цієї ліги став Школенко Василь з ФК «КРЕМ».

Переможцями третьої ліги стали учні «КДЮСШ-2-Інгул». Павленко Євген – учасник цієї команди, також був відзначений нагородою кращого бомбардира змагань.

Футбольний клуб «Новий» отримав своє перше місце серед команд другої ліги, забивши під час змагань 107 м’ячів.

У першій лізі перемогу вибороли гравці футбольного клубу «Новоукраїнка», які відтепер мають право братиати участь у Екстра лізі. Під час змагань команда забила 136 м’ячів.

Та головною подією сезону був «Золотий матч» між командами «Нова Поліція» та «Енерго» в Екстра лізі. Під час змагань команди набрали однакову кількість очок, і лише останній фінальний матч вирішував долю клубів. Гра закінчилась з рахунком 3:3. Розпочалась серія пенальті і з розривом у один забитий м’яч виграла команда «Нової Поліції».

Нагородження проводив голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний та члени виконкому КОФФ. Призерів нагороджували грамотами та медалями, кращих бомбардирів турніру відзначили кубками, а футбольні клуби отримали новий спортивний інвентар.

Вікторія Дяденко для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар