Кропивницький тижневик вдруге поспіль став кращою спортивною газетою України

Кропивницький тижневик «Спортревю NEW» визнано кращою спортивною газетою року, за версією Національного олімпійського комітету України.

Крім того, головний редактор видання Юрій Ілючек отримав нагороду за найкраще висвітлення участі українських спортсменів в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Зазначимо, що «Спортревю NEW» другий рік поспіль завойовує цей титул.

Національний олімпійський комітет України визначив спортивних журналістів, телевізійні та радіокомпанії, спортивні та громадсько-політичні газети, а також електронні ЗМІ, які протягом 2016-го року найкраще висвітлювали олімпійську тематику.

Підведення підсумків відбулося під головуванням Олега Волкова і за участю виконавчого директора НОК Наталії Коваленко в Олімпійському домі під час засідання Комісії НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху», яка після детального розгляду та обговорення визначила лауреатів ХVI Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» в 13 різних номінаціях.

Метою конкурсу є визначення найкращих представників мас-медіа з популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій та досягнень в олімпійському русі, різноманітних олімпійських проектів та програм, участі українських атлетів в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро та ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх в Ліллехаммері тощо.

Конкурс проводився в два етапи: під час першого обласні відділення НОК визначали лауреатів в регіонах та направили роботи переможців обласних конкурсів на Всеукраїнський. Під час другого етапу відбувався фаховий і глибокий розгляд  поданих матеріалів Комісією НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху», за підсумками якого й визначені переможці.

На розгляд журі надійшли роботи 87 представників ЗМІ з 23 регіонів України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар