У Кропивницькому стартує показ української спортивної драми “Пульс”

© Пульс | Facebook

Сьогодні, 22 липня, в кінотеатрі “Портал” у Кропивницькому стартує показ стрічки “Пульс” – спортивної біографічної драми, яка розповідає про українську легкоатлетку Оксану з невеликого міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Кінець показу фільму, усі сеанси якого у Кропивницькому розпочинатимуться о 17:25, запланований на 28 липня. Вартість квитків починається від 50 грн. Придбати їх онлайн можна за посиланням.

“Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод”, – йдеться в анонсі.

У основі сюжету спортивної драми “Пульс” лежать реальні події. Головна героїня фільму – заслужений майстер спорту України, параолімпійська чемпіонка 2008 року, п’ятиразовий срібний та бронзовий призер ігор 2012 та 2016 років. Готуючись до зйомок фільму, творча команда постійно взаємодіяла з Оксаною Ботурчук. Акторка Наталя Бабенко одразу після затвердження на головну роль почала інтенсивні тренування. Аби набути спортивної форми, достатньої для роботи над фільмом, їй знадобилося півроку. Знімали картину у Києві та на Київщині.

Нагадаємо, у Кропивницькому відбудеться поетичний вечір з Олександрою Гонтар.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар