“Жадан і Собаки” приїдуть у Кропивницький наступного тижня

Гостро-соціальний ска-панк проект “Жадан і Собаки” запрошують кропивничан на свій концерт, який відбудеться 28 березня, о 19:00 у “Fusion Club”.  Гурт завітає у Кропивницький із новою програмою та старими улюбленими хітами. Квитки коштують від 120 грн до 250 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Відеозвернення гурту на своїй сторінці у Facebook опублікував організатор концерту Олександр Ратушняк.

Сергій Жадан і "Собаки" запрошують усіх кропивничан на концерт!

Опубліковано Олександром Ратушняком Понеділок, 25 лютого 2019 р.

“Жадан і Собаки” – це унікальний симбіоз музики та поезії. Цей музично-поетичний проект став справжнім проривом в українській альтернативній музиці!

Не в останню чергу це завдяки харизмі самого Сергія Жадана та нестримній вулканічній енергетиці музикантів, шаленого шквалу ска-панку в поєднанні з глибокими філософськими текстами!

Таке неможливо пропускати! Тому вже збирайтеся на концерт!!!

Важливою рисою Жадана є його відкритість і щирість – він охоче роздає автографи, спілкується з читачами і робить селфі з усіма, хто цього потребує. Тому на його концертах не буває розчарованих”! – йдеться в описі події.

Придбати квитки можна у Олександра Ратушняка за телефоном +380668199576, а також на рецепції в ресторані “Primo Violino”, що поряд із Fusіon Club.

Окрім того, 28 березня, о 16:00 в бібліотеці ім. Євгена Маланюка відбудеться презентація нової книги поезій Сергія Жадана “Антена”. На презентації можна буде придбати книги і взяти автограф (вхід вільний).

Нагадаємо, гостро-соціальний ска-панк проект “Жадан і Собаки” у грудні 2017 року виступив у Кропивницькому в рамках ювілейного всеукраїнського туру, присвяченого 10-й річниці творчої діяльності гурту. Під час двогодинного виступу музиканти тішили публіку як новинками, так і геть старими піснями із перших записів, аби прихильники мали можливість прослідкувати яскравий десятилітній шлях харківських панків.

Окрім того, того місяця відбулася зустріч із українським поетом, прозаїком та перекладачем Сергієм Жаданом. Перед концертом гурту “Жадан і Собаки в космосі” автор привіз у Кропивницький свою книгу «Інтернат». Під час зустрічі письменник розповів, що радить їхати у Кропивницький колегам-письменникам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар