Щасливі обличчя і чуттєвий рок: фоторепортаж концерту “Без обмежень” у Кропивницькому

У середу, 28 березня, у Кропивницькому відбувся перший сольний концерт українського гурту “Беz обмежень”. Одні з головних рок-романтиків українського шоу-бізу завітали до нашого міста у рамках туру на підтримку синглу “Хочеш” з майбутнього альбому.

Послухати чуттєвий і щирий рок у виконанні мужніх хлопців зібрався майже повний зал обласної філармонії. У Кропивницькому публіка вражала фронтмена гурту “Беz обмежень” Сергія Танчинця – хлопців зустріли тепло і щиро, бурхливі оплески лунали від першої ж пісні.

DSC_0350

Вокаліст неодноразово зазначав зі сцени, що він дуже здивований такому теплому прийому і що навіть ніяково себе почуває у деяких моментах. Сергія Танчинця особливо вразили щасливі обличчя кропивничан у залі.

“Я бачу декілька абсолютно щасливих облич у залі. Це дуже приємно, і я вам дуже вдячний, тому що я відчуваю себе всередині таким же щасливим, як і ви”, – наголосив він звертаючись до кропивничан.

Розпочався концерт із приємностей – серед відвідувачів, які заповнили анкети перш ніж зайти до зали, розіграли подарунки. Троє кропивничан отримали футболку і світшот із логотипами гурту, а також барабанні палички.

DSC_0318

Стартувала концертна програма з відомих хітів гурту “Беz обмежень” “Без неї ніяк” та “Тону”. Також хлопці зіграли під час виступу пісні “Налий мені вина”, “Мила моя”, “Я не знаю як”, “Най би вже весна” і, звичайно, сингл туру “Хочеш”.

Сингл “Хочеш” було презентовано наживо у вересні 2017 року на акустичному концерті в Києві. А нещодавно гурт презентував ніжний та чуттєвий кліп на цю пісню, який за короткий термін зібрав півмільйона переглядів.

Свій хіт “Най би вже весна” Сергій Танчинець традиційно присвятив усім захисникам України – військовим, добровольцям та волонтерам:

“Ця пісня про людей, яких ми маємо честь знати в обличчя – про Героїв України, доньок та синів своєї держави, які, на жаль, своїм життям і здоров’ям боронять нашу з вами державність і дають нам змогу проводити такі от вечори. Особисто ми, і я, впенений, що ви також – відчуваємо заборгованість перед ними – моральну, людську заборгованість. Я впевнений, що в залі є АТОвці чи волонтери. Мені хочеться від імені гурту Без обмежень вклонитися вам до землі і подякувати за те, що ви зробили для нашої держави.

Нехай береже вас Бог, нехай повернуться всі живими та здоровими і обов’язково з нашою перемогою. Тому що ми всі розуміємо, що правда таки за нами! Український народ є миролюбивим, спокійним, абсолютно привітним суспільством, яке любить всіх, абсолютно неважливо, з якої ви держави, в кого вірите і так далі.

Я хочу, щоб ви завжди залишалися такими! І ми хочемо, щоб до нас нарешті прийшла весна. Най би вже весна!”.

Вокаліст гурту був так вражений бурхливим і теплим прийомом у Кропивницькому, що пообіяцв обов’язково завітати до нашого міста під час наступного туру – вже восени цього року.

DSC_0432

Після гучних викликів “на біс” хлопці повернулися на сцену і виконали два хіти “Тону” та “Без неї ніяк”. Перед виконанням останньої пісні фронтмен гурту “Беz обмежень” Сергій Танчинець запросив із зали на сцену усіх дітей, які виявили бажання. Дітвора та підлітки відривалися на повну на сцені під жваві ритми фінального хіта.

DSC_0031

Нагадаємо, це був перший сольний концерт українського гурту “Беz обмежень” у Кропивницькому. Раніше хлопці виступали лише у рамках фестивалю “Кропивницький”, а фронтмен Сергій Танчинець був у нашому місті під час презентації виставки мультимедійного проекту каналу “1+1” та журналу VIVA “Переможці”.

DSC_0439
DSC_0419

DSC_0497

DSC_0351
DSC_0425
DSC_0516
DSC_0563
DSC_0578
DSC_0610
DSC_0620
DSC_0631
DSC_0625
DSC_0639
DSC_0662
DSC_0696
DSC_0688
DSC_0717
DSC_0733
DSC_0076
DSC_0743
DSC_0804
DSC_0806
DSC_0841

DSC_0848

DSC_0809

Поширити:

Залишити коментар:

коментар