“New fashion model” шукає у Кропивницькому нові обличчя

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Моделі: Аня, Ліза, Діана / MIX models / Фото: Віка Мазур і Сергій Залишаючи / студія UkieArt

У Кропивницькому розпочався кастинг на участь у новому проекті модельного агентства “MIX Models” – “New fashion model 2018”. Це буде конкурс для тих, хто не має досвіду в моделінгу – організатори шукають нові обличчя.

Директор агенції “MIX Models” Олена Рудковська розповіла Першій електронній газеті, що на кастинг запрошують навіть учасників без досвіду в моделінгу.

“Це буде новий формат конкурсу, де будуть різні етапи. Це буде конкурс переважно для тих, хто не має досвіду в моделінгу – ми шукаємо нові обличчя. До участі запрошуємо дівчаток і хлопчиків від 5 до 12 років, а також дівчат і юнаків від 13 до 20 років”.

Кастинг ще триває, але організатори уже назвали перші головні призи. Для дорослих це публікація на обкладинці журналу Moda Dynastie Magazine Issue (Дубаї), друге місце – публікація фото на розвороті, і для третього місця журнал дає одну сторінку. Окрім того, будь-який учасник чи учасниця із “дорослої групи” може отримати пропозицію попрацювати за контрактом із закордонною модельною агенцією.

Для дітей призом публікація в Kids Ukraine (“Модний дитячий онлайн-журнал”), а також розміщення фото учасників конкурсу в місцевому глянці “Ланруж”. Проте, за словами Олени Рудковської, це далеко не всі сюрпризи, які готують для учасників.

З усіх питань звертатися за тел: 099 327 63 64
 

Моделі: Аня, Ліза, Діана / MIX models /
Фото: Віка Мазур і Сергій Залишаючи / студія UkieArt
Поширити:

Залишити коментар:

коментар