Кропивничан запрошують на стихійні малювання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У суботу, 10 березня, о 12:00 у ОУНБ iм. Д. Чижевського відбудуться стихійні малювання “Замальовки вихідного дня”. При собі треба мати лише скетчбук або альбом і хороший настрій.

“Любиш малювати, але тобі не вистачає компанії однодумців? Хочеш малювати, але думаєш, що не вмієш? Відкинь усі сумніви та приєднуйся до нас! Ми – група ентузіастів-однодумців, які збираються разом на “Стихійні малювання. Замальовки вихідного дня”, щоб поспілкуватися, обмінятися досвідом та просто гарно провести час. Тематитичні замальовки, перегляд фільмів, обговорення цікавих книг, пленери на природі та творчі посиденьки – все це про нас і у нас! Все що потрібно для того, щоб стати частиною нашої творчої команди – це мати бажання та трохи вільного часу, а також папір\альбом\скетчбук та будь-які матеріали для малювання!” – йдеться у повідомленні.

Ми збираємося на вихідних у Обласній унiверсальній науковій бiблiотеці iм.Д.I.Чижевського (час та локація може змінюватися).

Щоб бути в курсі подій та не прогавити наступну зустріч – підпишися на нашу сторінку у Facebook та слідкуй за тегом #стихійнімалювання #замальовкивихідногодня в Instagram.

“Ми дуже хочемо, щоб саме ти став частиною нашої тусовки! “Стихійні малювання. Замальовки вихідного дня” – розкрий свій творчий потенціал!” – додають організатори.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар