У Кропивницькому вшанували пам’ять Василя Сухомлинського

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 9 лютого в бібліотеці для юнацтва у Кропивницькому відбувся захід присвячений Василю Сухомлинському.

Як повідомила Першій електронній організатор заходу Дженіта Шах, у бібліотеці подібні заходи проходять досить часто, вони присвячують їх не тільки видатним особистостям, але й розповідають про різні країни:

«Подібні заходи відбуваються дуже часто, адже це допомагає молоді краще та цікавіше дізнаватись про видатних особистостей. Замість того, щоб проводити нудні лекції, ми розповідаємо більш захоплююче супроводжуючи цю інформацію фотознімками, відео і так далі. Особливо часто події проходять влітку, нас відвідують дитячі табори. До того ж ми присвячуємо такі заходи не тільки видатним  особистостям, але й розповідаємо про різні країни, проводимо  турніри, конкурси»

Для того, щоб провести такий захід потрібно мати велику кількість інформації та розповісти найцікавіше. Організатор цього дійства повідомляє, що інформацію вони використовували з книг, Інтернету, статей, а потім вже побудували розповідь так, щоб слухачам було цікаво.

Відвідувачі могли дізнатись цікаві факти з біографії Василя Сухомлинського, наприклад, те, що він був видатним педагогом та нестандартно підходив до навчання. Він проводив уроки за партами, а виводив учнів у сад, на подвір’я, аби їм було цікавіше сприймати інформацію. Василь Сухомлинський ставив дитину у центр педагогіки та завжди вважав, що вивчитись можна на будь-кого, важливо навчитись бути людиною.

Анна Панченко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар