У кропивницькій бібліотеці відбувся мовознавчий турнір

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 8 лютого, в бібліотеці для юнацтва у Кропивницькому відбувся мовознавчий турнір «Знавці української мови», приурочений до міжнародного дня української мови.

Головний бібліотекар Кропивницької обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка Тетяна Дащенко розповіла Першій електронній, що захід має на меті в ігровій формі пояснити правила української мови:

«Це більше розважальна програма, розрахована на старшокласників, спрямована на те, щоб школярі розвивали свої знання рідної мови. У формі гри учні краще засвоюють інформацію».

Участь у турнірі брали учні восьмого класу школи №1. Школярі мали змогу дізнатися багато цікавих фактів про українську мову, а саме про її походження, її роль у житті людини, про те, яка вона багата і різноманітна. В процесі пізнання інформації учням ставили питання, вони грали в ігри і співали українські пісні. Подібні заходи будуть проходити в бібліотеці увесь місяць.

  Анастасія Третьяк для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар