Кропивничан запрошують підписати кульку для “ялинки свідомості”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Status Quo

Всеукраїнська акція «Ялинка свідомості та активності або чого бажають українці в новому році?» пройде 26 грудня о 12:00 біля обласного краєзнавчого музею в Кропивницькому (вул. Архітектора Паученка, 40). Удачі, миру, процвітання, квартиру, авто чи яхту – чого бажають українці собі та своєму місту в новому році? Команда ВІ «Активна Громада» в Кропивницькому дізнається в мешканців міст про їхні прагнення.  Свої побажання містяни можуть залишити на кульках, які прикрашатимуть “ялинку свідомості та активності”.

Як повідомили Першій електронній організатори, акція паралельно проводиться в Києві та ще в 25 містах України.

“Мета акції – актуалізувати питання цінностей, свідомого вибору та дізнатися думку про те, що ж насправді українці хочуть побажати собі та своїм громадам у новому році. Акція відбуватиметься біля «ялинки свідомості та активності» (навпроти обласного краєзнавчого музею), прикрашеної різнокольоровими кульками з написами активності українців. А в різнокольорові порожні кульки самі мешканці мають вписати свої побажання місту, громаді на 2018 рік. Біля ялинки активісти будуть спілкуватися з перехожими, фотографувати їх та підписувати петицію про невідворотність покарання за порушення виборчого законодавства”, – йдеться в прес-анонсі.

Організатори запрошують долучитися посадових осіб, депутатів міської ради Кропивницького, мешканців міста, громадських активістів, ЗМІ та всіх небайдужих. Акція проходитиме в межах проекту «Активна Громада: право вибору».

Контакти: Анатолій Стоян, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» міста Кропивницького , тел.: 095-166-39-29 або 067-792-98-42, e-mail: anatoliy.stoyan@gmail.com

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар