У Кропивницькому відбудеться хода до Дня ліквідатора

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У четвер, 12 грудня, від площі Героїв Майдану у Кропивницькому розпочнеться хода з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Колона рушить до пам’ятника “Жертвам Чорнобиля”, де відбудеться покладання квітів.

Інформує Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Окрім того, 12 грудня, із 8:00 до 15.00 у навчальних закладах Кропивницького проходитимуть тематичні заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Напередодні, 11 грудня, о 10:00 у 426 кабінеті міськради відбудеться вручення матеріальної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС І категорії 2 та 3 груп інвалідності.

Довідково:

14 грудня в України традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, серед яких багато ветеранів Афганської війни, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Ця пам’ятна дата була затверджена Указом Президента України 10 листопада 2006 року. Саме 14 грудня було офіційно повідомлення про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результати вибуху четвертого енергоблоку ЧАЕС. Більше про День ліквідатора читайте тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар