Секрети Норвегії, або Чи можливо обігнати норвезьких бабусь в горах

Чи можливо обігнати норвезьких бабусь в горах? Як економити в країні з високим рівнем доходів? Покрокова інструкція ідеальної подорожі Норвегією від досвідченого мандрівника.

Цією публікацію Перша електронна починає серію лонгрідів про подорожі - враження про різні країни та лайфхаки ідеальних мандрівок від Олега Баклажова.

Нещодавно під час відкритої зустрічі у рідному Кропивницькому мандрівник та громадський діяч Олег Баклажов поділився досвідом планування ідеальної поїздки.

«Я вже років 5, мабуть, цікавлюсь Скандинавськими країнами і з кожним разом зацікавленість все більша, тому що країни дуже цікаві, – каже Олег Баклажов, – Я не мандрівник, який тільки подорожує. У мене є основна робота, я займаюсь комунікаційною підтримкою реформ, які відбуваються в Україні. А у вільний від роботи час, я намагаюсь їздити різними країнами. І це різні формати поїздок: і велосипедами, і пішки, і авто».

За словами мандрівника, Норвегія – дуже відкрита для туризму країна:

«Країна досить нещодавно відкрилася для українських туристів. Я думаю, причина в тому, що раніше відпочинок асоціювався з південними країнами і мало хто міг спланувати відпустку на північ. Тим паче Норвезьке посольство більш активне в Україні та підтримує багато різних ініціатив, зокрема, IT-напрямок. Норвегія – дуже відкрита для туризму країна. Таке враження, що про туристів піклуються більше, ніж про громадян країни».

Враження від Норвегії та лайфхаки від досвідченого мандрівника Олега Баклажова - у форматі лонгріда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар