У День міста в Кропивницькому пройшов данс-парад

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час святкування 263-ї річниці з дня заснування міста, яке вибороло звання танцювальної столиці України, однією із головних подій є данс-парад. Після святкової ходи у різних локаціях у Кропивницькому одночасно затанцюють дитячі хореографічні колективи.

Інформує Перша електронна.

У данс-параді взяли участь більше 20 колективів.

Після данс-параду, який завершується на площі Богдана Хмельницького, хореографічні колектики одночасно презентуватимуть свої танцювальні програми на різних локаціях. Зокрема, будуть задіяні вул. Дворцова, площі Янгола Охоронця, біля ЦДПУ, ЦНТУ, перед райбудинком культури на Балашівці, біля “Візиту” на Ковалівці та навіть у селищі Новому.

Нагадаємо, святкування Дня міста у Кропивницькому розпочалося із легкоатлетичного та велопробігу. По завершенню святкового мітингу у Дня міста біля міськради кропивничанпригощали 11-метровим 263-кілограмовим порогом. Проте частування перетворилося у суцільну штовханину і давку. Під час святкового мітингу біля міськради кропивничанам показали один з 20-ти нових великогабаритних автобусів МАЗ.

Детальний фоторепортаж зі святкування Дня міста дивіться на Першій електронній згодом.

Решту подій, які заплановані в Кропивницькому на сьогодні, можна проглянути за посиланням.

Як у Кропивницькому святкуватимуть День міста (ПРОГРАМА)

Заходи з нагоди відзначення Дня міста у Кропивницькому розпочалися зі святкувань у різних районах з 7 вересня.

11 вересня у Кропивницькому презентували фотолітопис “Поема про місто”. Цей альбом вміщує 178 фотографій авторства понад двох десятків фотографів-професіоналів, журналістів та фотолюбителів.

12 вересня перед засіданням виконавчого комітету міської ради з нагоди Дня міста подяки вручили  14  кропивничанам. Окрім того, вручили ордери на житло двом кропивничанам. Одному – кімнату в гуртожитку. Другий – офіцер у відставці – отримав квартиру, яку він чекав із 1995 року. Також члени виконкому міської ради Кропивницького ухвалили рішення про нагородження трьох кропивничан з нагоди 263-ї річниці заснування міста. Відзнаками виконавчого комітету “За заслуги” ІІ ступеня нагородять проректора ЦНТУ, депутата райради та працівника “Кіровоградобленерго”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар