У Кропивницькому почали збирати фестивальну сцену

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 31 серпня, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому почали збирати фестивальну сцену, де на вихідних заплановано виступи відомих виконавців.

Інформує кореспондент Першої електронної.

У суботу, 2 вересня, із 17.00 до 22.00 на цій сцені відбудеться концерт «Перемагай і живи!».

TaRuta, Шабля/Вова Гейзер, Арсен Мірзоян, Жадан та Собаки, Luiku, Крихітка, Без Обмежень, KOZAK SYSTEM. Ведучі –Анжеліка Рудницька та Дмитро Лазуткін. Презентація «фронтового клубу».

Наступного дня, 3 вересня, у цей же час організатори анонсують програму “Український мейнстрім”.

Популярні українські гурти, справжній main stream національної поп, рок, Indie, Down tempo, World Music: AtmAsfera, Katya Chilly Group 432Гц, FamiliaPerkalaba, Navkolo Kola, Vivienne Mort, Друга Ріка. Ведучі – Аня Заклецька і Юрій Горбунов.

“Культура в час випробувань і реформ” – таким є головний слоган мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”.  Національний мистецький фестиваль триватиме в обласному центрі із 29 серпня по 3 вересня. На Фестивалі представлять усі мистецькі жанри – театр, кіно, музика, образотворче мистецтво, сучасне мистецтво, які у першу чергу розраховані на молодіжну аудиторію.

Програму фестивалю можна проглянути тут.

Театральні трупи з усієї України, популярні виконавці, поети: програма Національного фестивалю “Кропивницький”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар