На нічне шоу “Кропивницький 2017” прийшло близько тисячі гостей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 30 серпня, на Театральній площі відбулося офіційне відкриття національного мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”. На нічне шоу зібралося близько тисячі містян.

Інформує Перша електронна з посиланням на ТСН.

На двох великих сценах та вулицях протягом тижня у Кропивницькому співатимуть, танцюватиму, декламуватимуть поезію та прозу понад сотня кращих колективів та авторів.

“Це місто – колиска українського театру”, – зазначив у коментарі телеканалу “1+1” директор фестивалю Сергій Компанієць.

Подивитися нічне шоу прийшло близько тисячі гостей.

Як проходило офіційне відкриття фестивалю “Кропивницький 2017”.

Нагадаємо, у Кропивницькому стартував національний мистецький фестиваль“Кропивницький 2017”. Він відкрився виступом харківських гітаристів та зібрав аншлаг. Паралельно, у Ковалівському парку містяни почали тестувати фестивальні інсталяції. Вистава Луганського театру “Пошились у дурні” зібрала аншлаг. На знак подяки глядачі аплодували артистам стоячи.

По вул. Дворцовій пройшла театральна хода, яка запустила відлік національного мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”.

Танці велетнів та яскраві вибухи: у Кропивницькому пройшла театральна хода

Поширити:

Залишити коментар:

коментар