На вулиці Дворцовій у Кропивницькому за день виступили близько 30 гуртів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 травня, вперше у Кропивницькому відбувся День Вуличної Музики. Близько 25 місцевих колективів та три групи з інших міст грали на різних локаціях по вул. Дворцовій.

“День Вуличної Музики у Кропивницькому проходить вперше. Більше 40 міст приєдналися до цього заходу – зараз у різних куточках України одночасно лунає музика. У кожному місті, звісно, є свої фішки. У нас це все в стилі “мінімалізму”, але ми намагаємося зробити його якісно. Це перший такий захід і він дуже відповідальний, бо це не комерційний проект. І непросто все організувати. Зараз у нас буде по одному гурту з Кривого Рогу, Одеси, Києва та близько 25 місцевих”, – розповів Першій електронній організатор заходу у Кропивницькому Дмитро Таращук.

У Кропивницькому працювало три локації. На першій – поблизу пам’ятника трамваю спочатку був танцювальний джем від місцевих шкіл хіп-хопу. Потім тут почалася музика. Друга локація – біля краєзнавчого музею. Тут із самого початку зібралося чи не найбільше слухачів, адже виступали учні шкіл естетичного виховання. Третя локація мала найбільшу сцену. Марафон виступів розпочав криворізький гурт, який ще цього ж вечора мав виступати у Черкасах. Також на Дворцовій був намет, де можна було безкоштовно змінити зачіску.

Незважаючи на мінливу погоду, перший День Вуличної Музики у Кропивницькому відбувся. За словами організатора,  захід можна зробити традиційним для нашого міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар