Поплічник Януковича провів у Кіровограді форум підприємців

Учора, 8 червня, у Кіровограді пройшов форум “Справедливі податки – Успішна країна” від партії екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка “Успішна країна”.

Як повідомляють організатори, на семінар прийшли підприємці міста та області, щоб обговорити розробку нового справедливого Податкового кодексу та необґрунтовані високі податки в Україні.  Насправді основною аудиторією на форумі була молодь.

Лідер партії “Успішна країна” Олександр Клименко, який втік разом із Віктором Януковичем під час Революції Гідності та переховується зараз за кордоном, спілкувався з учасниками форуму за допомогою скайп-зв’язку.

DSC_0093

Форум партії екс-міністра Януковича у Кіровограді минув без надзвичайних подій, на відміну від Харкова, де 2 червня проведення форуму партії “Успішна країна” зірвали активісти “Правого сектора” та “Азову”.

Як повідомляє “УНІАН”, у той день форум повинен був початися о 15:30 у Харкові, у будівлі торгового центру “Сан Сіті”, що на Московському проспекті.

Близько 15:00 входи до будівлі заблокували близько 100 активістів цивільного корпусу полку “Азов” і “Правого сектору”. Люди тримали національні прапори, символіку “Правого сектору” а також плакати з написами: “Ригівське минуле не приховати”, “Клименко, не тягни війну в Харків”, “Геть ригівський шабаш”, “Не бажаємо міняти одну гниду на іншу”, “Клименко, не перефарбовуйся, твій дім — тюрма”. Активісти наголосили, що готові блокувати всі входи до конференц-зали, щоб не допустити проведення форуму.

Близько 15:05 працівники поліції, які керували охороною громадського порядку на місці, повідомили, що на службу “102” надійшла інформація про наявність вибухівки в будівлі. Після цього форум “Успішної країни” був остаточно зірваний.

DSC_0067

Довідково

Політична партія “Успішна країна” зареєстрована 26 липня 2011 р. 12 грудня 2015 року на 8 позачерговому з’їзді була обрана нова голова партії Марина Дедушева, а також Почесний голова партії – Олександр Клименко. Клименко – екс-міністр доходів та зборів України (24 грудня 2012 — 27 лютого 2014 року). Під час подій Революції Гідності, наприкінці лютого 2014 року, він разом з родиною втік з України. Переховується та не називає місце свого перебування. Клименку повідомлено про підозру у двох кримінальних провадженнях: підозрюється у незаконному відшкодуванні ПДВ в 2012-2013 роках, що спричинило збитки державі в розмірі 3 млрд грн, а також у створенні “програмних підприємств” для відмивання коштів.

DSC_0087

Поширити:

Залишити коментар:

коментар