Перед сесією облради активісти вимагатимуть підтримати звернення проти реваншу проросійських сил

Завтра, 12 червня, о 9:30 на площі Героїв Майдану Рух Опору Капітуляції, спільно зі всіма національно-патріотичними і проєвропейськими силами області, проведе флешмоб “Миші Зеленського”. Він є продовженням Всеукраїнської акції “Стоп реванш!”. Головна мета – закликати депутатів облради підтримати звернення проти реваншу Кремля і проросійських сил рішенням ради.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі РОК-Кропивницький.

“Нещодавно Зеленський назвав представників місцевого самоврядування “сепаратистами”. Чи можна залишати це без реакції? Чи можна залишати без відповіді від нашої області всі ті кроки нашої центральної влади, які спрямовані на капітуляцію та реванш проросійських сил? Впевнений, ні! Наші депутати повинні висловити свою позицію і підтримати рішення громади, яке було прийнято на кропивницькому Майдані”, – зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, 24 травня на площі Героїв Майдану у Кропивницькому, одночасно зі всіма обласними центрами та іншими містами України, відбулася акція “Стоп реванш”. Захід пройшов у формі віче, на якому були затверджені вимоги до центральної влади, а також звернення до місцевих рад Кропивниччини з пропозицію підтримати вимоги Майдану.

Про підтримку заяви «Стоп реванш» оголосили кропивницькі осередки партій ВО “Батьківщина”, ВО “Свобода”, Європейська Солідарність, Голос, Національний Корпус, Українська Стратегія, а також ряд патріотичних, волонтерських та ветеранських організацій.

Посилання на подію у Facebook.

Читайте також: Кількість присутніх на сесії облради обмежать через карантин

Поширити:

Залишити коментар:

коментар