Що відомо про нову очільницю Новомиргородської РДА

© pixabay.com

Головою Новомиpгоpодської PДА призначено Аллу Двоpніченко. Відповідне розпорядження Володимиp Зеленський підписав 25 січня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту офісу президента.

Згідно з декларацією, попереднє місце роботи Алли Сергіївни – Новомиргородський районний суд, де до травня 2019-го вона була помічником голови. Також займалася неоплачуваною викладацькою роботою в Приватному вищому навчальному закладі Університет сучасних знань. На своїй сторінці у Facebook жінка зазначила, що вона адвокат, кандидат юридичних наук.

дворніченко алла
© Алла Дворніченко | Facebook

У лютому минулого року Алла Дворніченко подавала свою кандидатуру на посаду головного консультанта відділу юридичного супроводження розгляду конституційних скарг Правового департаменту Секретаріату Конституційного Суду України. А в грудні – на голову Новомиргородської РДА.

Вона задекларувала квартиру у Києві на 138,9 м² (права власності набула у 2005 році), автомобілі Mercedes-benz (володіє з 2015 року) та Subaru Forester (із 2018 р.).

У 2014 році вони з чоловіком отримали по земельній ділянці у Новомиргородському районі, розміром 2 га кожна.  Окрім того чоловік – Дворніченко Вадим Павлович – є засновником ТОВ “АГPО-АСВ”, власником будинку у Новомиргороді і семи автомобілів. Права власності на всі транспортні засоби він набув 14 листопада 2018 року.

Від підприємницької діяльності за 2018 рік він задекларував дохід 1 млн. 895 тис. 863 грн. Від використання земельних ділянок чоловік і дружина отримали по 6 тисяч гривень.

Зарплатню від роботи в Новомиргородському районному суді чи від адвокатської практики Алла Дворніченко не задекларувала. Вказала лише, що готівкою зберігає 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, попереднього голову Новомиргородської РДА  Олександра Олеговича Сенченка президент Зеленський звільнив 9 липня 2019 року.

Читайте також: У голови Кіровоградської ОДА новий заступник 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар