За ініціативи “Слуги народу” ліквідують Комітет у справах ветеранів та осіб з інвалідністю

У Верховній Раді України ІХ скликання не буде Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.  Відповідне рішення ухвалили в четвер, 15 серпня, на засіданні підготовчої депутатської групи новообраного парламенту.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією  Новинарні.

Ініціатором ліквідації комітету стала партія «Слуга народу», яку підтримала “Опозиційна платформа”. За збереження проголосували депутати від «Європейської солідарності», «Батьківщини», «Голосу» і позафракційні. Але їхніх голосів не вистачило.

“У нас не буде комітетів у справах пенсіонерів, у справах інвалідів, у справах ще когось. Проте ніхто не буде забутий чи обділений”, – заявила депутатка від «Слуги народу» Галина Третьякова.

Згодом на брифінгу лідер «СН» Дмитро Разумков заявив, що в новій Верховній Раді  деякі комітети об’єднають, зокрема соціальної політики і ветеранів, загалом їхня кількість скоротиться, а назви зміняться.

На думку міністра у справах ветеранів Ірини Фріз, робота цілого міністерства у справах ветеранів “буде ампутованою без профільного комітету парламенту”.

Нагадаємо, безробітний нардеп з Кіровоградщини витрачає по кілька тисяч доларів щомісяця.

Читайте також: Жителі Олександрівки вимагають у Зеленського відремонтувати аварійні мости

Поширити:

Залишити коментар:

коментар