Оприлюднено рейтинги кандидатів у нардепи на Кіровоградщині

© pixabay.com

Стали відомі свіжі рейтинги кандидатів у народні депутати по всіх округах Кіровоградщини, які відкрили імена лідерів передвиборчих перегонів станом на 17 липня.

Результати незалежного соцопитування оприлюднено на сторінці “Сотий округ” у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Згідно з рейтингом, у 99-му окрузі серед кандидатів у нардепи лідирує самовисуванець Олександр Горбунов. Його наздоганяють член партії “Європейська Солідарність” Костянтин Яриніч (йде самовисуванцем) і Олександр Дануца (нове обличчя партії “Слуга народу”) з однаковими результатами опитування.

100-ий округ віддав голоси чинному депутату Верховної Ради Станіславу Березкіну. Другу позицію з майже удвічі меншим рейтингом займає представник “Слуги народу” Ігор Мурдій.

У 101-му округу більшість поки що за самовисуванцем Максимом Поляковим. Також чимало голосів прогнозується для нинішнього керівника обласної юстиції Вадима Гуцула.

Округ № 102 віддає перевагу діючому народному депутату Олесю Довгому. Він залишив далеко позаду Артема Петрощука ( “Слуга народу”) і Олега Вєтрова (з “Аграрної партії України”) з практично однаковими рейтингами.

У 103-му округу наразі лідирує Олег Воронько від “Слуги народу” , за яки іде міський голова Олександрії Степан Цапюк (член ПП “Опозиційна платформа –за життя”).

Детальніше дивіться в інфографіці:

f6fe946ac81a8f3f789cef8cbad40670.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар