Голова Кіровоградської ОДА закликав чиновників не займатися політикою

Голова Кіровоградської облдержадміністрації закликав державних службовців виконувати свої повноваження – займатися господарськими справами, а не політикою.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

“Звертаю увагу своїх колег, які перебувають на державній службі: не в усіх є повноваження займатися передвиборчою кампанією”, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради в контексті початку нового політичного сезону. – “У більшості з вас у повноваженнях – займатися господарськими справами та забезпечувати людей, які до вас звертаються, відповідними послугами. Займатися політичними процесами – це справа політиків”.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що період перед виборами Президента України, починаючи вже з осінніх місяців, буде насичений політичними подіями та новинами, зокрема, інформацією про різноманітні показники, рейтинги, шанси та ймовірних переможців.

“Із рейтингами у нас все добре. Не треба їх передчасно демонструвати. Нам потрібно продовжувати працювати, а люди самі визначаться, – зазначив Сергій Кузьменко. – Наші рейтинги – це побудовані дороги, амбулаторії, відремонтовані лікарні і школи, створена інфраструктура та умови для того, щоб розвивалася економіка.

Я закликаю усіх колег не піддаватися загальним негативним настроям, які будуть формуватися цієї осені деякими телевізійними каналами, а якісно виконувати свою роботу і дбати про свою зону відповідальності, визначену державою”, – наголосив Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар