Одіозний Володимир Ярошенко відмовляється прибирати свої захаращені сміттям земельні ділянки

Ілюстрація

Скандально відомий у Кропивницькому Володимир Ярошенко відмовляється організовувати прибирання на земельних ділянках, які йому належать.

Про це, під час засідання комісії з питань ЖКГ, заступнику міського голови О. Мосіну поскаржились керівники ЖЕО.

Зокрема, начальниця ЖЕО №1 Світлана Ковальова поскаржилась на ділянку Ярошенка по вул. Новомиколаївській (колишня Сакко і Ванцетті). Вона стверджує, що там постійно захаращено зарослями та сміттям. Власник ділянки ніколи не відповідає на дзвінки. Від інших очільників ЖЕО також прозвучали скарги на адресу Володимира Ярошенка. Зокрема, через недоглянуту ділянку на 101-му мікрорайоні.

“Ми неодноразово складали на нього протоколи, запрошували на адмінкомісію, але результату це не дало ніякого. Ярошенко стверджує, що він відповідає за будівлі, а навколишню територію хай прибирають міські комунальники”, – розповів заступник начальник спецінспекції Олександр Брюховецький.

Заступник міського голови Олександр Мосін запропонував юридичному управлінню відшукати законну схему, аби змусити Ярошенка доглядати за територіями, які йому належать.

“Ви ж бачите, яка це “порядна” людина. Об’єктів нахапався, а прибирати не хоче. Я пропоную, якщо ми знаємо, що він законний власник цих ділянок, прибрати ці ділянки силами комунальників, а власнику виставити рахунок”, – запропонував Олександр Мосін.

Як він запевнив, з переходом права власності на будівлю, до особи переходит право користування земельною ділянкою. Тому, заступник міського голови дав розпорядження юруправлінню вивчити це питання.

Нагадаємо, Володимир Ярошенко є колишнім головою Кіровського райсуду Кропивницького. Мешканці гуртожитку по пров. Університетському,21 звинувачують саме його у махінаціях з нерухомістю, унаслідок яких, квартири, у яких вони живуть, були продані. Через це мешканці гуртожитку три місяці пікетували на площі Героїв Майдану.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар