Прихильники Океану Ельзи з Кіровоградщини поділилися враженнями від концерту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках світового туру учора, 14 вересня, на стадіоні “Зірка” у Кропивницькому виступив легендарний український гурт “Океан Ельзи”. Під час виступу ОЕ виконали лише кілька пісень із нового альбому “Без меж”, але зробив історичний екскурс у творчість гурту – заспівали пісні різних часів.

“Вітаю вас, Кропивницький! Лише кілька місяців минуло (ред. з часу перейменування), а ви уже так жваво відгукуєтесь на нову назву, – привітався із шанувальниками Святослав Вакарчук, а згодом порівняв свої виступи у місті на Інгулі, – Три роки тому, тоді ще у Кіровограді, була страшенна злива. У Кропивницькому сьогодні увесь день було сонце, а зараз – прекрасне небо і місяць. Це і є зміни на краще”.

Проте на концерті були прихильники не лише з обласного центру. 200 квитків народний депутат України Станіслав Березкін передав у райони (Бобринецький, Добровеличківський, Вільшанський, Новоукраїнський, Компаніївський, Кіровоградський), де вони були роздані активним громадянам. Люди були забезпечені і транспортом – великогабаритні автобуси привезли шанувальників ОЕ із Добровеличківки, Новоукраїнки та Вільшанки. Своїми враженнями від концерту глядачі поділились із Першої електронною.

“Концертом дуже задоволена. Драйв досі відчувається. Люблю “Океан Ельзи” з часу його створення. Я їх фанат. Мені подобається гурт “Pink Floyd”, а “Океан Ельзи” мені дуже їх нагадує. Організація концерту сподобалась – у фан-зоні було багато розваг для прихильників (фотосесії, караоке). Дуже позитивні емоції”, – поділилась враженнями вчитель із Вільшанського району Світлана Кравець.

IMG_20160914_190321

Задоволеними концертом залишились і прихильники гурту з Добровеличківського району.

“Учасники АТО, які отримали квитки від народного депутата, щиро вдячні. Хлопці дуже люблять цей гурт. Під час концерту психологічно розгрузились. Їм це потрібно. Після АТО чоловіки часто відчувають себе покинутими і нікому не потрібними. У них не часто навіть є можливість поспілкуватись між собою. А тут така нагода. Такі заходи бувають не щодня і не кожен може собі їх дозволити. А нас ще автобус віз. На зворотньому шляху ще й була можливість поділитись враженнями один з одним”, – передає подяку від АТОвців Добровеличківського району радник голови РДА з питань АТО, засновник ГО “Бойове братство Добровеличківщини”, учасник бойових дій Любов Лінник.

IMG_20160914_190306

Поширити:

Залишити коментар:

коментар