Село з Кіровоградщини запросили до участі у сімейному шоу “Хата на тата”

Сімейне шоу “СТБ” “Хата на тата” надіслало Костомарівському сільському голові (Бобринецький район) Галині Ільчишиній пропозиції щодо участі жителів громади в телепроекті.

Як пише газета “Честь хлібороба”, Костомарівка – одне з кращих сіл Бобринецького району. Люди тут дуже хазяйновиті. Наразі триває підбір кандидатів для участі у передачі. Хоча і тут не все так просто: одних охочих не відпускають чоловіки, інших – дружини.

Нагадаємо, «Хата на тата» – власна розробка каналу “СТБ”. Героями реаліті-шоу стають сімейні пари, які не можуть знайти компроміс у розподілі домашніх обов’язків і вихованні дітей.

За умовами шоу мама повинна залишити сім’ю на тиждень, який вона проведе у відпустці. Жінка займатиметься тим, про що завжди мріяла: стрибатиме з парашута, пірнатиме з аквалангом чи цілий день спатиме. Натомість тато вестиме домашнє господарство і займатиметься дітьми. Якщо йому вдасться виконати всі вказівки дружини, зробити всі хатні справи і не втратити дітей, то родина отримає 30 тисяч гривень на здійснення своєї мрії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар