Тролейбуси у Кропивницький зголосились продати дніпровський торговий дім та луцьке рекламне агенство

© Новинарня

Учора, 18 серпня, у системі публічних закупівель “Prozorro” закінчився строк подання тендерних пропозицій на замовлення кропивницького КП “”Електротранс” Кіровоградської міської ради” з купівлі 20 нових тролейбусів.

Згідно даних на сайті “Prozorro”, на замовлення комунального підприємства з Кропивницького відгукнулись два підприємства – ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” з Дніпра та ТОВ “СП “Янікс” з Луцька.

тенд
скріншот з сайту prozorro

Проте, у замовника з Луцька, на даний момент, на сайті “Prozorro” відсутня відповідна тендерна документація.

ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” зареєстрована у місті Дніпро, по вул. Криворізькій, 1, кінцевим бенефіціаром (контролером) та гендиректором є Олег Петрович Сухов. Згідно даних Мін’юсту, ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами, торгівлею іншими автотранспортними засобами, технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів, оптовою торгівлею фарфором, скляним посудом і засобами для чищення, оптовою торгівлею іншими машинами й устаткованням, неспеціалізованою оптовою торгівлею.

ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” пропонує продати до Кропивницького 20 тролейбусів Дніпро Т103 – 12-ти метрових низькопідлогових, модифікацій тролейбуса МАЗ 103Т, що з 2013 року складається в Україні з білоруських запчастин, на Південному машинобудівному заводі.

тролейбус “Дніпро Т103” № 2542 на вулицях міста Дніпро

Повну технічну зарактеристику цієї моделі та їх відповідність тендерній заявці КП “”Електротранс” Кіровоградської міської ради” можна подивитись у Додатку 3 до пропозиції.

У довідці про досвід виконання аналогічного договору представники підприємства зазначають поставку 6 тролейбусів Дніпро Т103 замовнику ТОВ „Дуотранс” з м. Дніпро.

ТОВ “СП “Янікс” зареєстровано у Луцьку по вул. Єршова, буд.11, офіс 808, засновником значиться Сергій Олександрович Горлач, а керівником Ольга Вікторівна Бобох. Основним видом діяльності підприємства є надання рекламних послуг та посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації. Rрім того, ТОВ “СП “Янікс” займається виробництвом паперових канцелярських виробів, друкуванням іншої продукції, виробництвом будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій, торгівлею іншими автотранспортними засобами, оптовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, роздрібною торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин, оптовою торгівлею молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, оптовою торгівлею іншими товарами господарського призначення, неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Наголошуємо, що відсутність документації у тендерній пропозиції ТОВ “СП “Янікс” на сайті “Prozorro”, скоріше за все, спричинить його дискваліфікацію. А відтак, за наявності лише одного претендента на тендерну заявку, торги, скоріше за все, будуть скасовані.

Нагадаємо, кропивницьке КП “”Електротранс” Кіровоградської міської ради” подало тендерну заявку на сайті електронних публічних закупівель “Prozorro” на купівлю 20 міських пасажирських тролейбусів великої місткості з низьким рівнем підлоги, які пристосовані до пасажирів з обмеженими можливостями. На два десятки “рогатих” планується витратити 80 млн бюджетних коштів.

Згодом окремі депутати міської ради розкритикували умови цієї тендерної заявки. Зокрема, вони заявляли, що технічні умови складені так, що українські виробники найпоширеніших тролейбусів не зможуть взяти участь у торгах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар