Освітня карта Кропивницького: інформація про всі навчальні заклади міста тепер зібрана на одній платформі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Управління освіти міської ради Кропивницького створило “Освітню карту Кропивницького”, де зібрана інформація про усі школи, дошкільні, позашкільні заклади міста у вигляді інтерактивної карти.

За словами начальника управління освіти міської ради Кропивницького Лариси Костенко, структура сайту розроблена на основі звернень громадських організацій.

“Ми взяли ті питання, які цікавлять сьогодні батьків, ГО”, – зазначила Лариса Костенко.

Тут є вся інформація про школу: загальна інформація (адреса, сайт, контакти тощо), наповнюваність закладу, будівельно технічні характеристики (зокрема, коли був проведений ремонт), фінансово-господарська діяльність, інформація батьківського комітету, заповненість штату. Тут же будуть вказані спеціалізації класів та прізвища класних  керівників.

освітня карта кропивницького (1)

“Раніше усі шкільні сайти містили інформацію про свій заклад у різних розділах і її треба було шукати по кожній школі окремо. То зараз уніфікована інформація про всі школи Кропивницького зібрано на одному сайті”, – додала Лариса Костенко.

На “Освітню карту Кропивницького” буде перехід із сайту управління освіти міськради Кропивницького. Потрібний заклад на платформі можна знайти через пошукову стрічку або на через інтерактивну карту.

освітня карта кропивницького (2)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар