Кропивницький “Теплоенергетик” працює у збиток і масово втрачає працівників

КП “Теплоенергетик” ВП “Теплоелектроцентраль” має заборгованості за 3 попередні роки і нуль коштів на розрахунковому рахунку.

Про це сьогодні, 28 липня, під час розгляду програми розвитку ЖКГ на 2016 рік розповіла директор “Теплоенергетика” Тетяна Соколенко.

З метою урегулювання і додаткового роз’яснення ситуації, за запитом депутата Андрія Кролевця, директор “Теплоенергетика” доповіла про стан справ на підприємстві. За словами Тетяни Соколенко, наразі вже опрацьовано 4 млн грн виділених  додатково на попередньому слуханні. Проте на розрахунковому рахунку підприємства  зараз 0 грн, а на бюджетному – 500 тисяч, які вже розплановані на 3 договори, які будуть укладені наступного місяця.

“Наші працівники не отримають зарплату за липень і вже масово пишуть заяви за власним бажанням. Зараз вони працюють у режимі 3-х днів на тиждень. Варто зазначити, що у опалювальному сезоні 15-16 року ми не приростили борги. Але усе ще є заборгованості за 13, 14, 15 роки. Крім того, у нас заплановано субвенцій на 6 мільйонів. За перше півріччя 2016 року підприємство працювало у збиток, загальна сума якого склала 7 мільйонів. Таким чином, відставання від запланованого графіку робіт комунального підприємства становить 30%. При цьому ще необхідно закупити ще дизельне паливо, труби і відремонтувати по місту 4 котли”, – доповіла Тетяна Соколенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар