На Кіровоградщині відбувся турнір з риболовлі пам’яті спецпризначенця загиблого в АТО

Днями, у Червоному Куті Кіровоградського району пройшов турнір з ловлі риби на донну снасть «Путнік». Змагання були організовані на честь загиблого в АТО спецпризначенця 3 полку, Героя України Юрія Коваленка.

“Юрій Коваленко загинув у зоні АТО 15 липня 2014 року. Він був завзятим рибалкою, саме тому на його честь вирішили зібрати якомога більше його однодумців. 16 липня, дата проведення турніру — це день його народження. Юрій не дожив один день до свого 37-річчя. Назва «Путнік» — позивний Юрія, означає подорожній, мандрівник”, – розповів один з організаторів турніру Олексій Тітов.

У змаганнях, які проводились за принципом «спіймав-відпустив», узяли участь 17 команд. Транспорт до водойми забезпечували організатори.

“Все пройшло саме так, як було задумано. Так, як це було потрібно. Відкриття. Традиційний Гімн. Підняття прапора. Хвилина мовчання. Шість годин спортивної риболовлі під палючим сонцем з рубкою за перемогу до останньої секунди.
Закриття, яке на 100% зробили спонсори – жоден учасник не залишився без призу, а трійка переможців була більше схожа на “човникарів” з Польщі, бо рук не вистачало все забрати. І спасибі командиру полку, Трепаку Олександру Сергійовичу, за впевненість у тому, що ніхто із загиблих ніколи не буде забутий”, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Олексій Тітов.

Організатори розраховують на те, що подія стане щорічною.

Фото з Фейсбуку Олексія Тітова

Поширити:

Залишити коментар:

коментар