Керівництво АТБ відпискою відреагувало на зневажливе ставлення своїх працівників до української мови

Кропивницькоий депутат отримав відповідь на свій лист-запит до керівництва мережі “АТБ-маркет” стосовно того, що касир в одному із супермаркетів змушували клієнтку спілкуватися російською і мотивувала це тим, що не розуміє української.

“Я отримав відповідь, в якій… мені пояснювали, наскільки важливою є українська мова в Україні. Чомусь це пояснювали саме мені, а не співробітнику супермаркета. Мало того, про оцінку поведінки співробітника – ані півслова…

Невже можна було сприйняти моє звернення з точністю до навпаки? Чи це навмисно відповідь зробили максимально абсурдною?

Довелося мені писати та відправляти повторне звернення… Почекаю відповідь і на нього. Взагалі-то, керівникам мережі варто відповісти мені саме на мої запитання. Так буде правильно”, – написав на сторінці у Фейсбук Андрій Гардашніков.

Нагадаємо, депутат Ленінської (Подільської) районної у місті Кропивницькому ради Андрій Гардашніков написав звернення до генерального директора мережі “АТБ-Маркет” Бориса Маркова стосовно ситуації, коли працівник одного з кіровоградських супермаркетів зневажливо висловився стосовно державної мови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Керівництво АТБ відпискою відреагувало на зневажливе ставлення своїх працівників до української мови

  1. Закон Украины “О ратификации Европейской Хартии о региональных языках или языках меньшинств” №802-IV от 15.05.2003

  2. Нардеп не понимает,что Украина-многонациональное,поликультурное государство.Более того,не знает Конституцию,где сказано-права и свободы человека и гражданина-высшая социальная ценность общества и государство служит для обеспечения и реализации этих прав и свобод.(Раздел 1),то есть есть примат интересов личности над государством.

    • Нажаль АТБ регулярно порушує мої права обслуговуючи виключно рос. мовою. Дуже часто можна спостерігати як продавчині спілкуються між собою українською, але зразу переходять на російську коли звертаються до покупців. Гадаю за цим стоїть керівництво АТБ, яке корчить з себе дурника, коли надає такі відписки. Товарісч Александр забуває про обов’язкове знання державної. Тож про дотримання Європейської Хартії пропоную звернутися у туж РФ з багатомовним населенням. Чи у Францію чи Німеччину.

Коментарі заборонені.