Кіровоградщина – сьома в Україні за рівнем освіти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За даними рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів у 2015 Кіровоградщина посідає сьому сходинку за рівнем освіти.

Про це Першій електронній розповів начальник департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський.

“У визначенні загального місця по розвитку освіти враховуються різні показники, за якими теж визначаються місця. Наприклад, за розвитком дошкільної освіти – у нас 6 місце. Підвезення учнів до шкіл із віддалених території – 6 місце. Доступ до мережі інтернет – 7 місце. Показник успішності учнів – 18-19 місце, – розповів Володимир Таборанський і додав, – Якщо з точки зору доступності у нас показники хороші, то до якості ми будемо звертати максимум уваги”.

Інші показники, які вплинули на місце Кіровоградщини у рейтингу дивіться в документі

МОНІТОРИНГ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ ЗА 2015 РІК за переліком показників оцінки, наведених у додатку 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 856 «Про затвердження Порядку та Методики проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації державної регіональної політики»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар