Штраф за втрату та право на відновлення: як жителю Кіровоградщини відновити втрачений паспорт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як отримати повторно паспорт замість втраченого, викраденого або зіпсованого розповіла Першій електронній УДМС України в Кіровоградській області.

Згідно законодавства України громадяни мають право звернутись до Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області та повторно отримати паспорт громадянина України замість втраченого, викраденого або зіпсованого (відсутність або пошкодження фотокартки, псування записів про прізвище, ім’я та по батькові, дату або місце народження тощо).

Паспорт громадянина України видається територіальним підрозділами УДМС в області за місцем проживання (реєстрації) на підставі заяви громадянина, зі сплатою державного мита у розмірі 34 грн. та штрафу розміром до 51 грн. (за винятком випадків викрадення).

Законодавство України про захист персональних даних забороняє міграційній службі поширювати інформацію про особу без її згоди, у тому числі інформацію про підстави повторної видачі паспорта громадянина України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар