На Кіровоградщині незаконно продавали скраплений газ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Не зважаючи на складну економічну ситуацію у країні, ділки тіньового бізнесу продовжують свою злочинну діяльність.

Співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області 15.06.2016 року під час проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів, спрямованих на недопущення  незаконного обігу підакцизних товарів виявлено та задокументовано факт незаконної реалізації скрапленого газу з автогазозаправного комплексу, розташованого у Новоархангельскому районі Кіровоградської області.

Під час проведення заходів працівниками податкової міліції встановлено, що мешканець одного з сіл Новоархангельского району реалізовував скраплений газ без державної реєстрації себе, як суб’єкта господарювання, таким чином уникаючи сплати податків у встановленому законодавством порядку. Крім того, відсутні дозвільні документи на розміщення такої заправної станції.

За зазначеним фактом відносно правопорушника оперативними співробітниками був складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП „Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом”.

У вищезазначеного громадянина  вилучено обладнання  для зберігання  та реалізації скрапленого газу на суму 250 тис. грн. та скраплений газ в кількості 9 850 літрів на  суму 82 тис. гривень. Загальна вартість  вилучених товарно-матеріальних цінностей  становить 332 тис. гривень.

Матеріали адміністративного провадження направлено до суду для притягнення правопорушника до відповідальності.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар