Родина загиблого кіровоградського військового отримає грошову допомогу

Ілюстрація

Родина загиблого воїна АТО Петра Балоги отримає одноразову та щомісячну допомогу від міської влади Кіровограда. Таке рішення щойно прийняла комісія з питань надання допомоги родинам загиблих у АТО.

За заявою дружини загиблого Ольги Балоги, було ухвалено виділити їй 25 тис. грн одноразової допомоги та щомісячну допомогу на вирішення соціально-побутових проблем. Щомісячна допомога складає 272,50 грн у неопалювальний період і 572,50 у опалювальний період.

Нагадаємо, Балога Петро Іванович – старший солдат, командир 1-го відділення, 1-го взводу механізованого батальйону 128-ої окремої гірничо-піхотної бригади. Народився 2 листопада 1963 року у Знам’янці. Після закінчення школи та строкової служби у армії присвятив себе службі у органах внутрішніх справ. Після закінчення служби працював у таксомоторному парку Кіровограда.

Влітку 2015 року він добровільно прийшов до військкомата, і виявив бажання боронити нашу державу від російсько-терористичного агресора, і вже у липні був призваний до лав збройних сил України. Під час перебування у зоні АТО Петро Іванович виконував бойові завдання поблизу Широкого на Луганщині та брав участь у боях поблизу населеного пункту Невельське на Донеччині. За сумлінне виконання військових завдань неодноразово був нагороджений грамотами, отримав медаль «Захиснику Вітчизни».

14 березня під час обстрілу між Мар’їнкою та Пісками, героїчно обороняючи опорний пункт, у безпосередньому бойовому зіткненні з окупантами, Балога Петро Іванович загинув. Попрощались із загиблим 18 березня, у Кіровограді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар