АТОвцям Кіровоградщини даватиму пільгові кредити на будівництва в селі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учасники АТО з Кіровоградщини мають першочергове право на отримання державного пільгового кредиту для будівництва на селі.

Про це повідомив директор обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” Дмитро Мукашов.

За його словами, державні пільгові кредити надаються під 3 % річних строком до 20 років, а молодим сім’ям (подружжя, в якому вік чоловіка та дружини не перевищує 35 років) – до 30 років на наступні види кредитування:

Будівництво житла – до 300 тис. грн.

Придбання  житла – до 200 тис. грн.

Реконструкція та добудова житла – до 150 тис. грн..

Альтернативне опалення, підключення газо -, водо -, електромереж – до 50 тис. грн..

У першочерговому порядку мають право на отримання державного пільгового кредиту, учасники АТО, індивідуальні забудовники для завершення раніше розпочатого будівництва та молоді спеціалісти, які постійно проживають та працюють у сільській місцевості Більш детальну інформацію можна знайти на веб-сайті http://v-dim.in.ua або зателефонувавши до обласного фонду “Власний дім” за тел. (0522) 24-46-93

Поширити:

Залишити коментар:

коментар