Більше 100 випускників-відмінників Кіровоградщини не отримають медалі через “завалене” ЗНО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині 225 випускників отримали медалі. З них: 124 – золоті та 101 – срібна.

Як розповів Першій електронній директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський, загалом претендувало на відзнаки більше 300 випускників, проте через незадовільні результати зовнішнього незалежного оцінювання, вони їх не отримають.

“Зафіксовано випадки, коли школяр претендував на золоту відзнаку, але за результатами оцінювання рівень знань не було підтверджено”, – пояснив директор департаменту.

Також зафіксовано випадки, коли випускник-відмінник здав ЗНО не на “відмінно”, а на “добре”. У такому випадку вручається срібна відзнака. Наразі інформації про кількість таких випускників немає, адже ці дані будуть зібрані разом із загальною статистикою рівня знань школярів за підсумками ЗНО.

У підсумку найбільше медалей у Кіровограді (68 відзнак) та в Олександрії (35). Найнижчі показники серед районів у Вільшанському (2 відзнаки) та Новгородківському (3).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар