На Кіровоградщині відбувся футбольний турнір пам’яті воїна АТО Ігіта Гаспаряна (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
Гаспарян Едіт

Минулої весни Ігіт Сагателович Гаспарян при виконанні військового обов’язку, під час несення служби біля міста Горлівка Донецької області, загинув, захищаючи мир і спокій громадян своєї країни. Вклонитися його світлій пам’яті та присвятити Герою футбольний турнір прибули ті, хто знали та поважали видатного земляка. 

У момент, коли сталася трагедія, молодому чоловіку було 22 роки. Рішення Ігіта Гаспаряна, якого земляки звали Ігорем, стати на захист держави від нападів ворога, жителі села Червонопілля Бобринецького району сприйняли з розумінням. Враховуючи поступливий характер, чесне і справедливе ставлення до людей, їх Ігор не міг вчинити інакше. Звістка про загибель стала для усіх новиною, яка сколихнула село. У Ігіта Гаспаряна лишилася вдовою молода дружина, без тата підростають двоє крихітних донечок 5 та 1 року.

Читайте також: У Бобринці в останню путь провели загиблого героя

3 квітня в селі Червонопіллі провели футбольний турнір. У ньому взяла участь команда СК «Червонопілля», де хлопець грав близько 10 років і вважався одним із кращих гравців. Тепер знайомі та друзі присвятили свою гру особисто йому: герою-земляку, сміливцю, спортсмену і хорошій людині, яка прославила власним подвигом рідний край.

Врешті в футбольному турнірі серед шести команд у фінал вийшли СК «Бобринець» та СК «Чарівне», які і розділили між собою призові місця.

Читайте також: Кіровоградські волонтери вшанували пам’ять загиблого рік тому Ігіта Гаспаряна (ВІДЕО)

З перемогою команди привітали керівники району та почесні гості. Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олександр Скляревський вручив футболістам 5 футбольних м’ячів. Один з наймолодших гравців команди СК «Червонопілля» отримав футболку видатного австрійського футболіста Александра Драговича, який нині грає у ФК «Динамо» (Київ).

Для родини полеглого земляка Ігіта Гаспаряна Олександр Васильович окремо передав матеріальну допомогу. Вона дуже знадобиться жінці, яка тепер сама виховує двох діток.

«Все хороше, що започатковане нашим земляком, повинно функціонувати і розвиватися, такий наш обов’язок, як людей і друзів у пам’ять про нього. Будемо опікуватися і родиною, і його командою, бо інакше бути не може»,– запевнив заступник начальника Нацполіції області Олександр Скляревський.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар