На Кіровоградщині люди стали на коліна перед труною воїна АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

12 березня жителі селища Приютівка Олександрійського району попрощалися з загиблим в зоні АТО місцевим жителем 29-річним Денисом Хрієнко.

Провести бійця 24-ї окремої механізованої бригади в останню путь зібралося близько 200 односельців. Коли труну несли до храму, люди стали на коліна, не дивлячись на весняний бруд. Хрієнко відспівали в селищній православній церкві і поховали на місцевому кладовищі.

Загинув герой 9 березня, підірвавшись на міні. Трагічний випадок стався біля села Новотошківки на Луганщині. Хрієнко Денис Іванович народився 3 липня 1986 року. Закінчив Користівську школу і Олександрійське ПТУ №7 за фахом муляр-електрогазозварник. Працював будівельником. В останні роки влаштувався на Олександрійський цукровий завод, потім перейшов працювати в молочно-товарний комплекс “Петриківське молоко” (сел. Нова Прага). Обіймав посаду старшого робітника по догляду за тваринами, керував колективом з шести чоловік.

У зону Денис АТО потрапив по мобілізації в березні 2015 року в віці 28 років. Строкову службу в армії раніше не проходив. Призивався Олександрійським військкоматом. Він був єдиною дитиною у матері. Батько і молодша сестра померли десять років тому. У загиблого залишилися дружина Яна та 4-річна донька Поліна.

За матеріалами сайтуМоя Александрия

Поширити:

Залишити коментар:

коментар