Кіровоград: перший незаконно встановлений МАФ поїхав на штрафмайданчик

Ілюстративне фото

Процес демонтажу незаконно встановлених малих архітектурних форм у Кіровограді стартував. Першим таким об’єктом став торговельний павільйон “Хот – дог” по вулиці Преображенській напроти дитячої обласної лікарні.

Рішення про знесення цього самовільно встановленого кіоску прийняв виконавчий комітет міської ради, а власнику МАФа був наданий термін на добровільний демонтаж, яким він, на жаль, не скористався. Тож сьогодні йому довелося винести з кіоска, відключеного від електропостачання,  увесь крам, щоб павільйон завантажили на трейлер і відвезли на зберігання на територію комунального підприємства “Кіровоград – Благоустрій”. Забрати свою власність підприємець зможе після сплати всіх витрат, понесених комунальниками на демонтаж споруди.

Наведення ладу в царині МАФів на території Кіровограда – це принципова позиція міського голови Андрія Райковича. За його дорученням сьогодні здійснююється повна інветаризація усіх кіосків і павільйонів в обласному центрі.

“Виконавчий комітет вже прийняв рішення щодо примусового знесення двох об’єктів торгівлі саме тут, біля дитячої обласної лікарні, де планується облаштування майданчика для паркування автотранспорту, – відзначила член комісії з демонтажу головний спеціаліст управління містобудування і архітектури Анна Тараненко. – Готується також проект рішення щодо знесення ще двох павільйонів по вулиці Вокзальній, встановлених з порушенням умов, визначених паспортом прив’язки”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар